Laat uw bedrijf online zien!

Custom made virtual tours

Een custom made virtual tour is de perfecte manier om uw bedrijf online te laten zien, het is toegankelijk voor iedereen en 24u per dag te bekijken. In een custom made virtual tour kunt u gebruik maken van verschillende hotspots, afbeeldingen, plattegrond, custom map, directionaal geluid etc. Al onze tours kun u in een iframe plaatsen op uw eigen website en zijn te zien op desktop, telefoon of tablet en kunnen gedeeld worden via social media.

Voordelen

Een custom made virtual tour heeft vele voordelen voor uw bedrijf en website. Hieronder vindt u een opsomming van deze voordelen.

Na het bezoeken van een virtuele tour staan mensen positiever tegenover het doen van een aankoop, boeking of reservering. Zo krijgen hotels met een virtuele tour 48% meer boekingen, huizen met virtuele tours 4% duurder verkocht en worden websites met een virtuele tour 40% meer bezocht! Een aankoop, boeking of reservering wordt met een virtuele tour dus ook eerder gedaan.

Als een plek voor iemand niet in het echt te bezoeken is, is een virtuele tour een goed alternatief. Met een virtuele tour kunt u mensen aan de andere kant van de wereld kennis laten maken met uw bedrijf en u kunt mensen uw bedrijf laten zien na sluitingstijd. Zo is uw bedrijf 24/7 te bezichtigen. En dat zonder extra personeel in te hoeven zetten. Door een tour maken mensen kennis met uw bedrijf. Zo wordt de spreekwoordelijke drempel die men over moet stappen om bij uw bedrijf naar binnen te gaan weggenomen.

Mensen besteden meer aandacht aan de informatie in een virtuele tour dan aan dezelfde informatie op een website. Dat komt omdat een virtuele tour interactiever is. In de custom made virtual tour is het mogelijk om gebruik te maken van hotspots, afbeeldingen, plattegrond, directionaal geluid of een custom map. Deze middelen kunt u gebruiken om informatie of entertainment toe te voegen aan uw virtuele tour. Al deze middelen maken uw  virtuele tour interactiever!

Verbeter uw zichtbaarheid op het internet door gebruik te maken van google my business. laat klanten binnen kijken in uw bedrijf.

Onze virtual tours kunt u delen op uw website maar ook op uw social media kanalen. de virtuele tours kunnen op desktop, tablet, telefoon of door een VR-bril bekenen worden.

Alle prijzen zijn exclusief BTW