Custom made virtual tours

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VDM CARS

De perfecte manier om virtueel uw showroom tentoon te stellen? Een virtuele tour! Deze mooie virtuele tour hebben wij voor VDM CARS mogen maken.

✔ Huisttijl

✔ Koppeling social media

✔ Tiny planet animatie

✔ Altijd online te bezoeken

ATTENDIZ MOTA

Voor Attendiz Mota hebben wij een prachtige virtuele tour mogen maken. Leerlingen en bezoekers kunnen vooraf de locatie virtueel bezoeken, dit neemt een spanning weg en zorgt voor een betere ervaring.

✔ Liveguided Tour

✔ Oplichtende objecten

Little planet animatie

✔ Infoscherm

✔ Video

✔ VR-mode

✔ Gyroscoop-mode

Performance Factory

De Performance Factory is een verzamelgebouw met meerdere ondernemingen. Door een virtuele tour kunnen bezoekers vooraf virtueel het pand bezoeken. Dit zorg ervoor dat bezoekers weten waar de ondernemer zich bevindt.

✔ Liveguided tour

✔ Plattegrond + radar

✔ Custom dropdown menu

✔ Huisstijl

✔ QR-code virtuele tour

✔ Google analytics

Camping Boekelo

De gezelligste familiecamping in Twente! Door de virtuele tour kunnen bezoekers op afstand de camping bezoeken, ook kunnen fietsers en wandelaars een kijkje nemen waar ze een tussenstop kunnen maken.

✔ Liveguided tour

✔ Plattegrond + radar

✔ Bezoek op afstand

✔ Koppeling social media

✔ QR-code virtuele tour

✔ Huisstijl

Een virtuele rondleiding is tegenwoordig een uniek marketinginstrument die je in kunt zetten om meer klanten aan te trekken. Vele ondernemers zijn jou al voorgegaan en hebben er goede resultaten mee. Open de deuren van je bedrijf en laat je klanten binnen. Virtual tour is een mooie manier om meer betrokkenheid met je klanten te creëren. Een geweldige uithangbord voor jouw business!

Volg ons!